Het Tuschinski Trio – “An Unexpected Journey”

Het Tuschinski Trio – “An Unexpected Journey”

Het Tuschinski Trio - “An Unexpected Journey"

Wanneer

19 februari 2023    
15:00 - 17:00

Reserveringen

€5,00 - €10,00
Reserveer nu

Waar

Evenement type

Lisette Emmink – sopraan

Camilla van der Kooij – viool

Josje Goudswaard – piano

Het Tuschinski Trio bestaat sinds 2006 en heeft als gezamenlijke passie, dat zij graag mooie en pakkende muziek spelen, soms in aparte zetting. Zij hebben hiervoor als onuitputtelijke bron de filmmuziek gevonden, muziek die sinds het ontstaan van de film een onmisbare plaats heeft genoten.

Soms was er eerst beeldmateriaal en volgde later muziek, soms was de muziek er al en werd deze passend bij de film gevoegd. Het Tuschinski Trio laat horen dat filmmuziek ook zonder beeld blijft wat zij is: verrassend mooi!

Ons concertprogramma “An Unexpected Journey” is een prachtige verzameling ‘nieuwe en oude’ filmcomponisten; van Bizet (Habanera) en Verdi (Parigi o Cara), tot Badelt (Pirates of the Caribbean) en Rota (Parla Più Piano). Gecombineerd met filmthema’s uit bijvoorbeeld The Godfather, Les Miserables, Westside Story en Lord of the Rings, vormen deze meesterwerkjes een perfecte combinatie van populaire film thema’s en in films vertegenwoordigde klassieke werken.

Alle arrangementen met piano, sopraan en viool zijn speciaal voor het programma gemaakt, zoals bijvoorbeeld het prachtige “Fly” van Ludovico Einaudi (Intouchables), “Walking in the air” van Howard Blake (The Snowman) en natuurlijk: “The Shire” van Howard Shore (Lord of the Rings).

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €10,00
Vriendenticket
Als 'Vriend' van ClasssicConcerts betaald u het gereduceerde tarief (max. 2 kaarten)
€5,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation