Rhenus Ensemble

Rhenus Ensemble

Sannie de Jongh
Sannie de Jongh is een gepassioneerde fluitiste en traversospeler. Ze is vanwege haar interesse in zowel oude als modernere klassieke muziek, een zeer veelzijdige fluitiste.
Sannie studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam fluit bij Marieke Schneemann. Masterclasses en lessen volgde zij o.a. bij Peter Lukas Graf en Abbie de Quant. Gefascineerd door het warme, kwetsbare en menselijke geluid van de traverso, studeerde Sannie traverso bij Marten Root. Momenteel wordt zij gecoacht door traversospelers als Raymond Honing en Wilbert Hazelzet.
Sannie legt zich vooral toe op het spelen van kamermuziek.

Lizette Bertelsmann
Op vierjarige leeftijd begon Lizette bij Anneke Schilt met vioolles aan de Muziek- en dansschool Amstelveen en vervolgde haar vioolopleiding bij Hans Scheepers. Lizette studeerde viool aan het Utrechts Conservatorium bij Joyce Tan en Elisabeth Perry en behaalde daar in 2012 haar Master of Music.
Lizette speelt graag in orkesten en ensembles. Naast het Rhenus ensemble vormt zij met celliste Caroline Deul het duo Allegro Giusto waarmee ze regelmatig optreedt. Bovendien is zij actief in verschillende orkesten, ook als concertmeester of aanvoerder, zoals het Amstel Strijkersensemble en La Sinfonia Contea.
Tijdens haar studietijd heeft Lizette deelgenomen aan diverse orkest- en ensembleprojecten aan het Utrechts conservatorium, heeft in het Nationaal Jeugdorkest gespeeld en was meerdere jaren lid van het Nederlands Jeugd Strijkorkest.

Caroline Deul
Caroline kreeg op 10-jarige leeftijd haar eerste cello lessen. Al vrij snel kwam ze terecht bij Rebecca Smit, van wie ze 8 jaar les heeft gehad. Na haar gymnasium diploma behaald te hebben studeerde Caroline aan het conservatorium van Den Haag en Utrecht bij Lenian Benjamins, Ran Varon in de Bachelor. En bij Timora Rosler (modern cello) en Viola de Hoog (barokcello) in de Master.
Masterclasses volgde Caroline bij Marcio Caneiro, Gavriel Lipkind, Jaap Kruithof, Jeroen den Herder, Gregor Horsch, Timora Rosler en Vivien Mackie. Ze heeft in verscheidene orkesten gespeeld en aangevoerd zoals het VHJO (Vereninging Haagse Jeugdorkesten), AKO (Atheneum Kamerorkest) en Krashna Musica (Studenten orkest TU Delft), NJO (Nederlands Jeugdorkest).  


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *