Corona toegangsbewijs

Corona toegangsbewijs

Bezoek met Coronatoegangsbewijs

De huidige maatregelen maken het mogelijk voor culturele instellingen als St. Classic Concerts Zandvoort concerten te organiseren waarbij de volledige zaalcapaciteit wordt benut. De Rijksoverheid stelt daarbij verplicht dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) tonen. Er hoeft dan in het gebouw geen afstand gehouden te worden.

Hoe kom ik aan het coronatoegangsbewijs?

Via de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toon je bij de ingang op je telefoon of op papier.

Download de CoronaCheck app in de App Store of de Play StoreJe coronatoegangsbewijs kun je in de app vervolgens op 3 manieren verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs
    Volledige coronavaccinatie. In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck app je vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs
    Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Negatieve testuitslag via Testen voor toegang
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling. Alleen testresultaten via Testen voor toegang worden geaccepteerd.

Identiteitsbewijs

Neem naast het coronatoegangsbewijs ook een geldig legitimatiebewijs mee. Na de controles hoef je geen 1,5 meter afstand meer te houden.

Heb je geen smartphone?

Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.
Controleren

De deuren van het gebouw openen drie kwartier voor aanvang van de voorstelling. Door het controleren van het coronatoegangsbewijs kan de ontvangst bij de entree wat langer duren dan je van ons gewend bent.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *